1.Öncelikle bilgisayarımızda a.txt adında boş bir txt dosyası oluşturuyoruz ve içine “a” yazıp kaydediyoruz.
2.www.rapidshare.com sitesine girerek bu dosyamızı upload etme bölümünden rapidshare’e yüklüyoruz.
3.Yüklememiz bittikten sonra rapidshare karşımıza “+ Create Collector’s Account” şeklinde bir menü çıkartıyor, buradaki artı işaretine basarak menüyü genişletiyoruz,
4. Dört satırdan oluşan üyelik bilgileri kısmına kullanıcı adımızı, email adresimizi, şifremiz ve tekrarını yazdıktan sonra “Create Collectors Accaunt” tuşuna basarak ilerliyoruz.
5.İşlem bukadar! Bundan sonra hesabınıza kullanıcı adı ve şifrenizi girerek giriş yapıyorsunuz ve dosyalarınızı upload etmeye başlıyorsunuz.
Collectors Accauntumu nasıl premium accaunt’a çevirebilirim?
Bu sorunun cevabı basit, 10.000 rapid pointi biriktirdinizmi rapidshare size premium accauntu ücretsiz veriyor. Puanları ise upload ettiğiniz 5mb dan büyük dosyaların download edilmesiyle kazanıyorsunuz, sonuç olarak örneğin 1000 dosya upload ettiniz, her bir dosya 10ar kez indirildiğinde 1 aylık premium’a sahip oluyorsunuz, bir filmin ortalama 7 ila 10 part olduğunu düşünürseniz 100 film paylaşımınızda 1 premiuma sahip oluyorsunuz, olaki 20 kişi indirirse bu hesap yarıya düşüyor, kalabalık bir forumda paylaşım yaptığınızı varsayarsak, yüklediğiniz her dosyayı 100 kişinin indirdiğini düşünürsek, 10partlık bir filmden 1000puan kazanırsınız, ve 10. filminizde ilk 1 aylık accauntunuza sahip olursunuz, bu iş bukadar basit, iş sizin azminize kalmış biryerde. Uploadlarda ben rapidshare.com’un hazırladığı rapiduploader programını kullanıyorum, dosyalarınızı sıraya koyabiliyorsunuz ve uploadda sorun çıkmıyor, tavsiye ederim.
Rapidshare premium accauntunuzu aldıktan sonra 4 m/bit bağlantınız varsa 420kb/sn hızlarını görebiliyorsunuz, oldukça iyi bir rakam bence, premium accauntta dosyaları indirme yardımcılarıyla sıraya koyarak indirmek ve bekleme yapmadan indirmekde cabası.
Umarım yazımdan keyif almışsınızdır, herkese rapidshare premium serüveninde başarılar dilerim.

LinkBack URL
About LinkBacks
. Uploadlarda ben rapidshare.com’un hazırladığı rapiduploader programını kullanıyorum, dosyalarınızı sıraya koyabiliyorsunuz ve uploadda sorun çıkmıyor, tavsiye ederim.

Tweet