Arkadaşlar, yahoo, google gibi toolbarlardan sıkıldınız mı? Kendi resminizin olduğu, kendi belirlediğiniz buttonlarda sizin istediğiniz internet sitelerinin yer aldığı bir button yapmak ister misiniz? Hem de 7 adımda (en fazla 3 dk)

Mod'lar bu toolbar belki sizin de ilginizi çeker.. Bununla webhatti.com 'un güzel bir toolbarını yaparsınız da biz de faydalanırız..

Şimdi size bunu nasıl yapacağınızı anlatıcam.. Önce açıklama altında da o açıklamanın fotoğrafı şeklinde sizinle paylaşıyorum..

İlk olarak http://www.conduit.com/ adresine giriyoruz.. Aşağıdaki resimde görüldüğü gibi, sağ üst köşedeki "Create your Free Community Toolbar" yazısına tıklıyorsun.

İkinci bölümde toolbar yapımına başlıyorsun.. Burada aşağıdaki resimdeki gibi "Create your toolbar" ı tıklayıp, "NEXT"e basıyorsun.

Üçüncü bölümde, toolbarınızın ismini ve logosunu seçiyorsunuz. Bu bölüme kendi isminizi ve kendi fotoğrafınızı ilave edebilirsin. Hatta ilave ettiğiniz fotonun üzerine kendi ya da en çok ziyaret ettiğiniz sitelerden birinin linkini koyabilirsiniz. Bunları nasıl yapacağınızı aşağıdaki resimde göstermeye çalıştım.

Dördüncü bölümde, toolbarınıza bir search buttonu koyuyorsunuz. Ben dünyada en çok ziyaret edilen arama sitesi olduğu için google'ı tercih ettim. Siz başka siteleri de seçebilirsiniz.

Beşinci bölümde, toolbarınıza bir icon koyuyorsunuz. Hatta isterseniz bu icon'a link de verebilirsiniz..

Altıncı bölümde, kendi kişisel bilgilerinizi doldurup, toolbarın yapımını tamamlıyorsunuz.. Toolbarınıza ne isim verecekseniz en üsteki "Toolbar Name" bölümen onu girip, bir şifre belirliyorsunuz. Yanında parantez içinde turuncu renkle (optional) yazan bölümleri doldurmak zorunda değilsiniz..

Yedinci bölümde, toolbarınız oluşturuluyor. Bu bölümde hiçbirşey yapmanıza gerek yok, sadece bekleyin.

Şimdi karşınıza toolbarınızı tamamladığınızı belirten bir ekran gelecek. Onun sağ alt köşesindeki "Close" bölümüne tıklıyoruz.

Toolbarınız hazır! Güle güle kullanın. Şimdi son yapanız gereken "Download Toolbar" bölümünden hazırlamış olduğunuz toolbarı indirmek..

Benim size tarif etmek için hazırladığım toolbar 784 KB tuttu.. Gayet de başarılı..

resim isteyenlere de var