Evet Axife Mouse Recorderle Uğraşmadan F5+Enter Yapmak
1.Adım:
2.Adım:
Capture A KeyStrokeye Tıkladıktan Sonra "F5" Tuşuna Basıyoruz Ve Mousemuzla Ok Tuşuna Basıyoruz;
Ardından Tekrar İnsert-->Key Down-->Capture A Keystroke Yaptıktan Sonra Bu Kez "Enter" Tuşuna Basıyoruz..
Sonra Kascağımız Poke 100 Level Olduğu İçin
3.Adım:
Yayın Yanını 15 "Kaç Kere İşlemi Tekrarlayacağı;
Saatin Yanına 0.2"İşlemin Zaman Aralığı Gibi Birşey" Eğer Bunu0.1 Yaparsanız Çok Yavaş Olur Veya Lan Ne Gerek Var Buna Diyip 3.0 Yaparasanız F5+Enter Yaptığını Bile Göremessiniz..
Sonra Pokemona Girin.Yeni Versiyonda Gerekli Olduğu İçin Javaları Kaldırın.Sonra Örneğin 100 LwL Dark Eeveemizle Traineevee ye Giriyoruz.. İlk Atağımızı Yaptıkan Sonra
Programa Dönüyoruz ve Programın Tam Arkasında Poke Sayfasının Gözükmesi Gerekli Çünkü Başlatınca Direk Poke Sayfası Açılmıyor.. Play--> Ok Diyoruz Ve Hemen Poke Sayfasına Geçtiğimizde Olanları Sadece İzliyoruz
Axife Mouse Recorderle Yaptığını Kaydedip Oynatmak(Resimsiz)
1.Adım Normal Üstteki Gibi Yapıyoruz(Giriş)
2.Adım: Trainer Linkleri Adlı Konudan Kullanacaımız Traineri Ve Serverini Seçip Kopyalıyoruz
3.Adım: Ardından Record+ok Diyoruz.. Sonra Zaman Kaybetmeneden Link Yazılan Yere Trainerimizi ctrl+v yapıoruz Sonra Battle'da Elimizle Normal F5+Enter Yaparak Bitiriyoruz ve Axifeyi Durduruyoruz..Sonra Play Diyoruz ve Ardındaki Yerde Kaç Kere Tekrarlıyacağı Yazıyo Repeat Forever Yaparsanız Sonsuz Yapıyor..
4.Adım"Durdurmak": Durdurmak İçinde Mousenin Boş Bir Anını Bekleyip Axifeden Stopa Basıyoruz
Not: Bunda Hızı 0.2 Değilde 0.4-0.6 oyunun hızına göre yapın yavaşsa düşük hızlıysa yüksek ayarlayın
Not2: Araçlar Menüsünden Java Ve JavaScript in Yanındaki Tikleri Kalıdroyuruz(F5+Enter Bu Sayede Çalışıyor.!)
Alıntıdır

LinkBack URL
About LinkBacks
Evet Axife Mouse Recorderle Uğraşmadan F5+Enter Yapmak

Tweet