'A.R.O.G'dan yeni sahneler...
Cem Yılmaz'ın başrolünü oynadığı "A.R.O.G" filminin yeni görüntüleri, dağıtıldı.
Bir önceki filmi G.O.R.A'da uzaya giden Cem Yılmaz, bu kez taş devrine bir seyahat gerçekleştiriyor...
Benzer Konular:
'A.R.O.G'dan yeni sahneler...
Cem Yılmaz'ın başrolünü oynadığı "A.R.O.G" filminin yeni görüntüleri, dağıtıldı.
Bir önceki filmi G.O.R.A'da uzaya giden Cem Yılmaz, bu kez taş devrine bir seyahat gerçekleştiriyor...
Benzer Konular:
çıksın artık kaç aydır arog arog
bi çıkamadı gitti bu filmde güzel bir filme benzyor ama ne çok uzadı sinamaya gelme süresi
güzel paylaşım
çıkıs tarihi 5 aralık 2008
Son derece bebeksi bir film olacak...
izlenmez bu film
yoo gayet komik yeni fragmanlarını izledim çok güzerl bi film
FiLm ÇOk saçma Gora gibi KüfüR üstüne KuruLU adamın yaptıı Tek şey filmLERde KüfürLErle espiri yapmak mİLLeti güLdürmEk AyrıCA yapımda Çok basit TÜrk MiLLEti böylE ucuz oyunLara geLmesin Artık Gerçekçi FiLm yaptırıLMaya zorLansın istiyoRUm.. AYrıCA bu FiLmden HEmen Sonra REcep ivedik 2 Çıkıcak bu Film Yerine RECep ivedik 2 'ye 2 kez GiRERim ASıL Mizah ORda![]()
5 Aralık'ta vizyona girecek merakla bekliyorum . Bu filmin çok iyi bir gişe yapacağı hatta 5.000.000 u geçeceği görüşündeyim . Fragmanlar gayet güzel bu film GORA'dan da daha güzel olacak ...
eline saglık
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Tweet