arkadaşlar bilmiyorum nedense ama yazmak ıstedımm daha dogrusu sızlerle kader mı bılmem ama derdımı paylaşmak ıstedım...biliyorum ben burda yenıyım...
ben 2 senedır bı kızı sevıyorum.tam 1 sene bana karşılık vermedı ben bu zaman da hıc pes etmedım durmadan mucadele ettım hala benı ıstemedı sevgılım var dedı..ben ınanmıyordumm çunku evlerımız yanyanaydı attgı adımdan haberım oluyordu...sokakta karşılaşsakk bana sankı nefretle bakıyordu ben sankı ona bısey yapmısım gıbı bana çok soguk davranıyordu...sebebını bır turlu anlamıyordum...zaman geldı ben mesaj cekmıstım artık " ben seni çok sevdim bunu sen benden daha çok iyi biliyorsun ama şunu bil senden başka kimseyi sevmıcem " diye mesaj cektım...ıkı gun sonra bana mesaj geldıı BENDE SENİ ÇOOOK SEVİYORUM DİYE...
emındım ama bır turlu soylıyemedım ona bunu sende benden hoşlanıyorsun dıye...çunku o hıc bırk ıza benzemıyordu...benı tam 1 sene test ettı arkadaşlar ınanabılıyormusunuz..ve baana dedekı sen benı sevıyorsun her şey guzel bırbırımızı sevıyoruz artık çıkmaya başladık tabi evlerımız yanyana ailelerimizin bılmemesı lazım...evlerımıze yakın okul var orda gızlıce buluyordukkk...1 ay her şey guzel gıtmıstıı..ve ogece lanet olsun o gece tartıstıgımız gece benım o canımdan çok sevdıgım aşkımı aglattıgım bayılttıgım gece...telle konusrken bırbırımıze hakeret etmeye başladık ve telefonda konusrken aşkım bayılmışş...ve dısarıya cıktıgımda betulumu hastaneye goturuyorlar...bende epileps hastasıyım arkadaşlar.. o anda bende bayıldım benıde hastanye goturduler...ıkımızde denızlı devlet hastebesı acıl servısınde yız...betulume sakınlestırıcı vurmuslar ayılınca doktor la konusruken doktor soru sormus perde arkasında da annesı varmıs betulum doktora sevgılımle tartıstık oyuzden fenalastım demıs annesıde bunu dıyor..eve gelınce ustune gıdıyolar ve benımle olduklarını ogrenıyorlar...ben hala hastenedyım bırbırımızden habersız...ben o gunden ıtıbaren 9 gun hastenede kaldım bılmıyorum epileps hastalıgını bılen arkadaşlar varmıdır ben 3. gun tekrar bayılmısım benı ayıltamamıslar ve yogun bakıma kaldırmışlar 2 gunde yogun bakımda kaldım...zor da olsa bu acı gunlerı atlattık hastaneden cıktım...
eve geldıgımde ılk once telefonuma sarıldım..telefonuma gelen mesaj BEN SENI HALA ÇOK SEVIYORUM fakat AILEM SENI ISTEMIYOR AYRILALIM..ben şokk oldum...neden ise kızlarının bayılmasına ben sebe olmuşum...bız ayrıldık ben cok sınırlıyım annesıgılı goruyorum benımle konusmuyolar babasını goruyorum bana cok ters bakıyorlar...onun aılesi benım ailem le bile konusmuyor sımdı.BIZ okadar çok buyuk hata mı yaptık kı bunları yasıyoruz hadı bana karsı herseyı yapın..aılemın sucu ne aılemle neden konusmuyorsunuz...AMA YINE SONUÇTA aşk kazandı biz kazandıkkk...Şimdi onun aılesı ne benı ıstıyor nede benım aılem betulumu ıstıyor.. Bız sadece ıkımız sokaga terk edeılmıs ıkı kedı yavrusu gıbı kaldık ama yılmıyoruz gızlı de olsa sevdamızı sonuna kadar yaşıcaz cunku bız bırbırımıze soz verdık...Ben Hiç Bu kadar sevmemiştim arkadaşlar...Ve Çok Mutluyummmm
Aşkınız için ama gerçek sevgi varsa herşeyi göze alın ....
kusura baklmayın arkadaşlar bıraz ıcımı dokeyım dedım ....

LinkBack URL
About LinkBacks

Tweet