Status :
Konular: 7
Aldığı Beğeniler: 0
i.e sorunu yardım..
arkadaşlar geçenlerde pc de xp kuruluydu rapidden dosya indirmek için cryptload kurmak istedim prog. benden frame network 2.0 istedi bende microsoftun sitesinden indirip kurdum.. buraya kadar herşey normal pc yi resetledim birde baktım i.e sayfasını açıyorum fakat sayfa kapanmıyor simge durumuna küçülüyor ama sayfayı kapatmak için 7-8 defa kapat demem lazım neyse onu geçtim.aynı pc ye bir süre sonra format attım ve vista 64 bit kurdum bu arada yasin e tşk. vista için. ama vistayı kurduğumda da aynı problem devam ediyor bu sefer frame network 2.0 kurmadım vista da ne varsa o ama yine i.e sayfası kapanmıyor .hadi bunu da geçelim.şu an başka bir pc kullanıyorum onda da cryptload kullanıyorum ona da frame network 2.0 kurdum bu pc de de aynı problem başladı sorun ne anlayamadım iyi de ilk pc de format atmama rağmen neden i.e normale dönmedi anlamdım.bu pc ye format atmadım idare ediyorum geçici çünkü ama mozilla kurdum o gayet güzel ve hiç sorun yok bu sorunu çözebilecek bir arkadaş var mı yardım lütfen..
Tweet