Status :
Konular: 4
Aldığı Beğeniler: 0
Evden Para Kazanmanın En Kolay Ve Garanti Yolu Ödemenizi 24 veya 48 Saat İçinde yapar
Merhaba arkadaşlar. Şimdi size internetten oturduğunuz yerde nasıl gerçekten para kazanacağınızı anlatacağım. Bu anlatacağım site yani www.gptreasure.com hesabınızda 10 Centiniz olsa bile banka hesabınıza yatırıyor. Tek yapmanız siteye girmek ve Sol taraftaki register now yazan yerden üye olmak. Bundan sonra size değişik anketler yada reklamlara tıklamanızı istiyorlar. Sağ üst köşedeki kırmızı Offers yazısına tıklayıp Türkiye kısmından yapacaklarınızı görebilirsiniz. Bu istenenleri yaparak başlar başlamaz 30 Cent yada 1$ kazanabilirsiniz. Ve daha sonra Referrals butonuna basarak oradan referral (tavsiye eden kişi) linkinizi alıp bu linki dağıtarak linkiniz üzerinden siteye ücretsiz üye olan kişi başına siz 10 Cent kazanacaksınız. İşin güzel tarafı sitede 10 centiniz olsa bile 2 gün içinde hesabınıza para yatıyor. Bunu kolaylaştırmak için dünyanın en güvenilir internetten para transfer sistemi olan Paypal den ücretsiz bir hesap açtırabilirsiniz. İşte ödeme kanıtı.
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msohtml1/01/clip_image001.gif[/IMG]
Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 1254x820 ve %3$sKB ) Buraya Tıklayın
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msohtml1/01/clip_image003.jpg[/IMG]
Bende başta inanmıyordum ama bu ödeme 2 gün içinde hesabıma yatınca inandım. Herşey tümüyle ücretsiz ve üstüne bir de para kazanıyorsunuz. Size tavsiyem bol ziyaretçi alan forumlara Referral linkinizi dağıtarak hergün bu sitelere giren binlerce kullanıcı potansiyelini kullanmanız. Unutmayın bu sistem kimseden para istemiyor. Sadece reklam ve anketler üzerinden kazandığı parayı bunu kazandıran çalışanlarıyla paylaşıyor. Yalnız dikkat edin birden fazla kullanıcı adıyla kendi linkinize tıkladığınızda sistemden kovulabilirsiniz. Denemesi bedava.
Alacağınız Referral Linki Şöyle Birşey Arkadaşlar:
Gptreasure.com - User Registration
İnsanlar buna tıklamalı ki siz para kazanın. Ayrıca siz başkasının referral linkine tıklayarak üye olursanız hiçbirşey kaybetmiyorsunuz. Ayrıca Tıkladığınız kişi de sizin gibi para kazanıyor. Bu nedenle boş üye olmak yerine benim yukarıdaki linkime tıklayıp üye olursanız emeğimini karşılığını almış olurum. Şimdiden bol kazançlar.
Tweet