ZombiRock

Toplanın zombi öldürüyoruz!
-Abi yeter artık zombileri taraya taraya bir hal olduk!
-Taramak mı?O da nerden çıktı?Artık zombileri pataklıyoruz abi!
-Olsun ben yine almayayım rüyama kaçıyor sonra.(Tifiti)
-Ama korkunç değil ki!(sana tofita yokk!!!)
-O zaman ne bekliyoruz!?

Sanırım oyunu az çok anladınız. Stres atıp eğlenmek için oynayabileceğiniz en ideal oyun. Aslında Rakion'un eğlence katılmış hali gibi duran oyun(tabi sadece sistem olarak çünkü zaman dahi farklı) ister zombileri karşı, ister PvP moda harikalar yaratıyor. Dün açık betası açıldı.

Oyunda 5 farklı sınıf ve bunların da tabi ki farklı yetenekleri var. bu arada o bildiğiniz online oyunlardaki gibi yok warriordu yok mageydi sınıflar yok. Sıra dışı ve eğlenceli sınıflar var!!! Gitarist, boksör, itfaiyeci, beyzbolcu ve forvet olarak adlandırılmış sınıflar var. Gitarist tamamen dengeli dövüşürken boksör birebirde müthiş yetenekli ve aşırı hızlı, itfaiyeci uzaktan saldırıp çok kişiye karşı dövüşürken, beyzbolcu müthiş destek veriyor. Ve forvetse fazla damage vurarak diğer oyunlarda bildiğimiz adıyla tanklık görevini üstleniyor.

Oyunda şu an iki mod bulunuyor. Biri ölüm oyunu iken, diğeri zombi istilası. Zombi istilasında zorluk moduna göre zombi dalgaları geliyorken ölüm oyununda 9 kişi öldürmeye çalışıyoruz.

Genel olarak bakarsak ortanın biraz üstünde grafikler, Türkçe ve harika seslendirmeler ve verdiği zevkle ZombiRock'ı en azında denemenizi şiddetle öneriyorum. Oyundaki adımsa Yokedici14.

İncelemem bu kadar. Beğendiyseniz teşekkürünüzü, kusurumu gördüyseniz belirtmenizi unutmamanız dileğiyle _-REZNOV-_

Bu yazıyı tamamen kendim yazdım. Ufak tefek hatalarım varsa şimdiden özür diliyorum ve herhangi bir yerde paylaşacak olursanız tek dileğim yazınızın altında _-REZNOV-_ yazmanızdır.Bunu bana çok görmeyin. İyi oyunlar…