Call Of Duty Modern Warfare 3 İnceleme
Grafikler:
Bu incelemeyi yazarken çok düşündüm.Özellikle grafikler hakkında.Çoğu kişi MW3'ün grafiklerinin eskide kaldığını söylüyorlar ama ben bu fikre katılmıyorum.Çünkü grafik ayarları yüksek iken gerçekten inanılmaz bir görüntü oluşuyor.Ama tabi oyunun bazı grafik hataları ve ya güçsüz olan tarafları var.Mesela araçların doku kalitesine baktığımızda iğrenç bir görüntü var günümüzün çok gerisinde ama silahların doku kalitesi gayet iyi.Taşa ateş ettiğimizde hiç parçalanma olmuyor.Bunlar grafiğin kötü yanları ama ınfınty ward çok optimize bir grafik motorunu kullanıyor.PC vs Xbox vs PS3 karşılaştırma videolarını izlediğinizde en ufak bir farklılık göremezsiniz.Uzun lafın kısası grafiklere verdiğimiz puan : 9/10
Sesler:
Seslere grafikler kadar yorum yazamam ama oyunun sesleri iyi ama bir BF3'ün sesleri kadar iyi değil.Seslere puanım : 8.5/10
Oynanabirlik:
Gelelim oynanabirliklere...İlk başta oyunun senaryo bölümünden yorumlara başlamak istiyorum.Gerçekten oyunun senaryosu çok iyi.BF3'e göre oyunun senaryosu çok çok iyi.Özellikle ara sahneler muhteşem.Bence senaryo olarak oyun kalitesini kaybetmemiş.Gel gelelim oyunun multiplayer bölümüne.Oyunda Fallen,Downturn,Resistance,Outpost,Seatown,Village ,Interchange,Dome,Arkaden,Lockdown multi oynayabileceğimiz 10 tane harita var.Oyunun haritaları çok iyi.Serverda hemen oyuncu bulunabiliyor.Oyuna girir girmez 2 dk içinde savaşa giriyorsunuz.Haritaları gerçekten çok iyi yapmışlar.Özellikle Dome'de çok iyi oyuncu olmalısınız.O haritada taktik filan işlemez.her türlü dalın adamlara
Adam öldüre öldüre lw atlıyorsunuz.Silahlarınız gelişiyor.Sizde tabi daha iyi oyuncu oluyosunuz.Sizde kendi sınıfınızı oluşturabilirsiniz.Silahların daha iyi olabilmesi için lw atlamanız şart.Lw atlaya atlaya emblem ve title kazanıyorsunuz.Oynanabirliğe verdiğimiz puan :
9.5/10
Oyunkolik olarak verdiğimiz genel puan : 9/10