Status :
Konular: 8
Aldığı Beğeniler: 67
Battlefield 3 inceleme
Gerek Bad Company, gerek Bad Company 2 ile kafa tuttu COD serisine, yeri geldi bütün binalar yıkılabiliyor dediler; hayalleri yıkıldı. Bu sefer tamam artık geçti bu oyun COD'u dedim, yine beceremediler. Aslında Homefront da müthiş bir şekilde reklam yapmıştı fakat sadece reklam yetmiyormuş anlaşılan.
Betasını oynamaya başladığımda 'oha be! Bu kadar olmaz artık!' dediğimi hatırlıyorum. Artık ayaklarımız vardı! Neredeyse hiçbir FPS'de aşağı baktığımızda ayaklarımızı göremiyorken BF3'te görmek bana büyük bir yenilik gibi geldi. Özellikle COD'da aşağı baktığımızda uçuyor gibi durmamız ve tırmanırken ellerimizi göremememiz beni çok rahatsız ediyordu. Kısaca BF3'te grafiğe ve detaya dair her şeyi bulabileceğinizden eminim. Birkaç grafik hatasını da eklersek grafikler benden on üzerinden dokuz alıyor. Sesler de hiçbir problem yok fakat çok duygusuz konuşuyorlar. Savaşın ortasındayız mermiler kafamızı sıyırıyor ama yanımızdaki adam sanki bir kafede oturuyormuşuz kadar sakin konuşmayı başarabiliyor! Bu yüzden sesler benden on üzerinden sekiz alıyor. Fiziki açıdan bakarsak o kadar çok hata varki… İçim karadı resmen. Duvarların parçalanması, binaların yıkılması vb. müthiş olmasına rağmen çok hata olması nötrleştiriyor. Mesela bir bölümde binayı yıkıyoruz(sadece bir sniperı öldürek için)yıkılırken hiçbir sorun yok, grafikler vb. güzel fakat devamını izlerseniz yıkılan parçalar anında kayboluyor ve altta yanan arabalar anında sönüyor. Düşmanımız siperin üstünde ölürse silah havada kalıyor, kutunun içinden geçebiliyorsunuz hatta kutudan sadece silahın ucunu çıkartarak düşmanlarınızı öldürebiliyor ve hasar almıyorsunuz.
Son olarak; puanlama tamamen kendi düşüncemdir ve ortalama puan on üzerinden sekizdir. Oyuna genel olarak baktığımızda diğer BF oyunlarına göre kendine çok şey katmış. En büyük sıkıntısı olan hikaye kısmı düzelmiş ve her BF oyunun gibi multiplayerı çok zevkli.
Not:Sistemi gereksinimleri çok yüksek olduğu için PC'm çok kastı ve PS3 üzerinden bitirmek zorunda kaldım.
İNCELEME TAMAMEN BANA YANİ _-REZNOV-_'A AİTTİR.