Cem - Danger uA Merhaba öncelikle sizi tanımak isteriz
Burak - Lightning Thief Ben Burak Özdemir.3 sene saruhanlıda okudum.Sonra Manisa'ya taşındık ve Ülkem Kolejine başladım.7.sınıfa kadar burda okudum.Bu sene İnşallah Ahmet Tütüncü İlköğretim okuluna başlayacağım.
Cem - Danger uA Forumumuza nasıl üye oldunuz
Burak - LightningThief Ben Adanalı Hayranıyımdır.Reytinglerini takip ederdim dizinin.Takip ederken bu site denk geldi.İlk önceleri üye olmadan sadece reytinglere bakıyordum.Ama sonra Reytinglere yorum yazmak istedim ve üye oldum.
Cem - Danger uA Forumumuzun iyi yerlerde olduğunu düşünüyor musun
Burak - Lightning Thief Yani şimdi Ozan gibi bir adminimiz varken iyi yerlede olmamız zor.Adam çok ciddi ve birazda gıcık bana göre.Tabi forumun başında Dr Who(Hamdi)olsaydı iyi yerlerde olurduk.
Cem - Danger uA gerçekten admin biraz gıcık
BesaleT hobilerin ve fobilerin neler Burak
Burak - Lightning Thief Hobilerim spor yapmak,futbol oynamak birde badminton Fobilerim kediler.Başka bir fobim yok.Kediler tek fobim!.
Cem - Danger uA hayat felsefeniz nedir ?
Burak - Lightning Thief Nihat Doğan'ı örnek alıyorum.Öyle felsefe filan bizi bozar Nihat Doğan özü sözü bir adamdır! Ona oynuyor rol yapıyor şov yapıyor diyenler yanlış düşünüyorlar. Şayet oynuyorsa bile başarıyor önemli olan odur.
BesaleT Giyim tarzınız? nasıl burak bey
Burak - Lightning Thief Ben genelde spor giyinirim.Ama özel bir yere giderken şık olmaya dikkat ederim.Spor giyinmek derken t-shirt,altta eşofman tarzı birşey.Ama özel bir yere gideceksem gömlek,pantolon tarzı şeyler giyerim
Cem - Danger uA marka takıntının olduğunu duydum hangi markaları seviyorsun ?
Burak - Lightning Thief Adidas,U.S Polo,nike,
BesaleT En büyük hayaliniz?
Burak - Lightning Thief Bilişim alanından ilerlemek.Bilgisayar Mühendisi olmak istiyorum.Bu konuda Ozan Abimi örnek alırım.Burdanda ona selamlar.Manisa seni çok seviyor Ozan Abi.
BesaleT Beğendiğiniz ve Beğenmediğiniz huyunuz?
Burak - Lightning Thief Tabi çok zekiyim ben.Merhametli olmak ve bencil olmama huyumu seviyorum.Beğenmediğim huyum ise biraz sabırsız olup aceleci olmam.
BesaleT Yarın kalktığınızda bir hayvan olarak uyanacaksınız... Hangi hayvan olmak isterdiniz?
Burak - Lightning Thief Ne biçim soru o öyle Heralde evcil köpek olmak isterdim.Böyle Yahşi Cazibedeki paris gibi.Çok iyi bakıyorlar
BesaleT Şu an ruhunun olmak istediği yer?
Burak - Lightning Thief Londrada gezinmek isterdim. Londra ayrıdır.Büyüynce orayı yerleşmeyi bile düşünüyorum.
BesaleT Forumda en iyi anlaştıkların kimler?
Burak - Lightning Thief Çağlar Abi(BesaleT),Ozan Abi(OzaN),Hamdi(Dr.Who) Prncss.. ve Neferian(Mustafa)
BesaleT Forumda seni mutlu eden ve seni üzen olay
Burak - Lightning Thief Ozan Abinin bana iyi davranması Beni üzen olay Neferet'in foruma uzun süredir girmemesi.Neferian'ın görevini bırakması.
Burak - Lightning Thief Çağlar Abi örnek alıyorum seni Helal Olsun sana
![]()
BesaleT neden
Burak - Lightning Thief Adam gibi adamsın
BesaleT Sağol
Cem - Danger uA Röpörtaj için Teşekkürler Burak
Burak - Lightning Thief Gusto kong pasalamatan ang orihinal.(Asıl ben teşekkür ederim) Filipince