hacılar evet başlıktada görüldüğü gibi böyle bir proje yapmak istiyorum ama bunu tek başıma yapabilir miyim diye de düşünüyorum benimle ortak çalışmak isteyen arkadaşlar burada bana yazabilir yarışma haftada bir gün olacak!
Benzer Konular:
hacılar evet başlıktada görüldüğü gibi böyle bir proje yapmak istiyorum ama bunu tek başıma yapabilir miyim diye de düşünüyorum benimle ortak çalışmak isteyen arkadaşlar burada bana yazabilir yarışma haftada bir gün olacak!
Benzer Konular:
Nasıl olacak bu iş ?
Bu arada Burhan'ın yarıştığı Avrupa Yakası bölümü şu ana kadar izlediğim en komik dizi bölümüdür
Evet nasıl olacak
benim için de öyle ilk üçe girer şimdi ben 24 tane üyeye farklı farklı değerler vereceğim
xdragxx 1tl
ozan 50 tl
burak 500.000 tl gibi
mesala alemto yarışıyor alemto xdragxx deyince 1 tl gidecek bankacı da olacak ben üyelere değerleri yarışmadan 1 gün önce verip birisine özelden mesaj atacam kafadan değerler vermiş olmayayım diye
Güzel olabilir ama çok katılımcı lazım bu iş için. 24 kişi bulunmaz bir kere
24 kişi bulmaya gerek yokki 4 kişi bulsam yeter benim için nasıl olacak xdragxx 24 tane üyeye değer verecek sonra bu değerleri yarışmadan bir gün önce gözlemci olacak kişiye verecek sonra örneğin ulvi ç yarışacak örneğin osmanaslan da bankacı olacak gibi
Mantıklıda ödül ne
ödül 500.000 tl 10 şuku
100.000 tl 150.000 tl 8 şuku
10.000 25.000 tl 5 şuku
1 10.000 tl 1 şuku
yarışma bayramdan sonra olacak yazılılar başlıyor malum ama bu yarışma kesin olacak tahminen kasım 20 gibi
16 Kasımda bizim yazılılar
bizimde öyle
4 kişiylede zevkli olmaz ki amakeşke daha fazla kişi katılsa
hacı sizde izleyici olacaksınız 24 kişi çok zor 24 kişiyi kısmetse yazın yaparız yarışmacı olmak ister misin? yada hamdi bey
Ben varımGüzel olur bu yarışma
yarışmacı mısın hamdi bey misin
tek hamdi bey kaldı isteyen söylesin agalar
ilk yarışmacım:alemto
gözlemci ozaN admin
acun:xdragxx
hamdi bey:?
hamdi bey'in görevi bana özelden kaç para vereceğini söylemek
yarışma yazılalarım bittikten sonra olacak ve uzun sürecek yazın bu yarışma yeni fortmatıyla daha da zevkli olacak ileriki haftalarda yarışmacı olmak isteyen söylesin
Konu xdragxx tarafından (30.Ekim.2011 Saat 14:03 ) değiştirilmiştir.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Tweet