Bence Doğru tercih şimdi Rijkaard'ın göLgesinde kaLmış oLabiLir ama onun kadar Menejer oLarak yetenekLi birisi Hatta Fenerabhçe'ye Gerets veya Lucescu geLse Rijkaard kayboLurdu.
dediğin kişiler gs geldi bi kere
Rijkaard'ın daumdan ii olduğu kesin
İyi değiL kesinLikLe sadece BarceLona onuda Cruffy mi birisiyLe yöntmişti şimdi kim oLduğunu biLmiyorum ama Daum'dan çok üstün bir Menejer değiL adının oLması çok önemLi değiL ki oLsa biLe son zamanLar da yaptığı bir başarı söyLermisin !
Kesinlikle doğru tercih. Capello'yu getirsek bu kadar doğru olmazdı.
Daum çok iyi bir teknik direktör.
Yıllardır sonuncu olan (yada 2.ligde olan) Köln ilk kez 11.bitirdi Bundesliga'yı.
Capello kim lan?Ben o adamı menajer literatüründe saymıyorum.
Bence doğru tercih ve size çok bile bu.Bizim menajerimize laf atacağınıza icraat yapın icraat.
Laf attığımız yok zaten alınabilecek en iyi teknik direktörlerden birini aldınız... Ama başarılı olur mu orası soru işareti...
Çağrı laf attı...
Ben geeLmesinin iyi oLduğunuda söyLedim ama bana göre bir Lucescudan bir Daum'dan kötü ! Yetersiz ..
Adam daha tek maça çıkmadan nerden biliosun?
Tabiiki Lucescu, Daum çok iyi teknik direktörler. Rijkaard ise ünlü bir teknik direktör. Kötü mü elbette hayır.
Ünlü diye ezdiğiniz adam sizin şu anda yere göğe sığdıramadığınız Xavi,Iniesta gibi isimleri yetiştiren kişidir...Bu açıdan fazla konuşmamanızı öneririm...
BiLiyorum ! Adam boş geçmezdi iyi oLsaydı bu seneyi ..
Belki adam "bu takım bana bir boy kısa" diye gelen teklifleri reddetmiştir?Ne biliosun?
Kesin öyLedir.O yüzden kısaya geLdi ..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Tweet