Şampiyonlar Ligi finali bildiğiniz gibi bu yıl, yarı finalde Arsenal'i eleyen Manchester United ve Chelsea'yi son dakika golüyle eleyen Barcelona arasında oynanacak.
Sizin favoriniz hangisi ?
Şampiyonlar Ligi finali bildiğiniz gibi bu yıl, yarı finalde Arsenal'i eleyen Manchester United ve Chelsea'yi son dakika golüyle eleyen Barcelona arasında oynanacak.
Sizin favoriniz hangisi ?
Manchester United dedim.
barca
4Ever Barca ..
İniesta - Xavi
....Messi ....
Konu dRaqa0 tarafından (08.Mayıs.2009 Saat 17:16 ) değiştirilmiştir.
Barça diyorum ben... İnşallah öyle olur.
Anti ManU & Bayern & G.Saray
barça.
Manchester United almasını isterim Barcelona'ya bir türlü kanım ısınmadı gitti.Eğer Chelsea elenmeseydi sonuna kadar Chelsea derdim.
forever Barcelona
Görecez Barcelona'nızı...Chelsea'yı zor bela elediler be.Balına resmen.Dünyanın en iyi takımı karşısında ne yaparlar artık bilmiyorum...
Forza ManUeminim bu gururu biz taraftarlarına yine yaşatacaktır
![]()
Manchester United alacak kısacası.
Bende bir Manu taraftarıyım fakat bu Barça'nın dünyanın en iyi takımı olduğu sonucunu değiştirmez. Chealse Kendi evinde 10 kişi defansla oynadı korkusundan Zor bela yendi die bişe yok. Dünyanın En iyi kapanan takımı düşün 10 kişiyle geri çekiliyor korkusundan ve kendi evinde bu bence Rakibin kalitesinden : )
Bana göre ManU'dur.Barcelona ancak saz arkadaşı konumunda olabilir.10 kişiyle son dakikada turu geçen takım dünyanın en iyi takımı olmuyor.Bu şekilde eleme bence balına elemedir.Chelsea kapanmakta haklıydı,bir gol bulduktan sonra onun üstüne yatmak istemesi normaldi,çünkü yarı finalistler arasında en kalitesiz olandı ve macera aramaya kalksa Real Madrid olacaklarının farkındalardı.Barcelona dünyanın en iyi takımı olsa da, (aslında değil,ama olduğunu farzederek konuşacağım) birşey farketmez,ManU son şampiyon unvanını ve 25 maçlık yenilmezlik serisini korumak için ayrı bir gayret gösterecektir.
barca
ha ha tabi evet kendimle çelişiyorumsöylenen şey o takım dünyanın en iyi takımı değil,ama olsa bile ortada bir şey var ve onu korumak isteyen rakibine karşı tutunamaz.anlaşılmazlık oluşmuş...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Tweet