lütfen objektif olalım kolay gelsin
lütfen objektif olalım kolay gelsin
Tabiki Luganodur kim olacak
Lugana Baslattı
bence lugano ve Fırat Aydınus
Öncelikle Fırat Aydunus çünkü maçın gerginleşmesine fırsat verdi. Sabri, Emre Aşık'ın bi adam öldürmediği kaldı. Kart bile görmediler. Bunun üzerine herkes içinden geldiği gibi dövüşmeye başladı. Lugano olayı abarttı ve olaylar büyüdü...
Suçlu aranacaksa:
1-Fırat Aydınus
2-Lugano
3-Emre Aşık
4-Sabri
5-Arda
3. sırada emre belexoğluda olmalı bence!
Bence en güzel hareket ise carlos ve lincoln'ün beraber olayları izlemesi ve dostluklarıydı.Çünkü Lincoln boyunun ölçüsünü Volkan dan önce almıştı.
volkanda bi sebep olabilirdi buna aslında volkanında payı var.
macın sonunda yasananların tek sebebi ilk dakikadan olayların baslangıcına kadar olan bölümde oyuncuların birbirlerini tahrık etmesi sonucu cıkmıstır ve bunun tek sorumlusu lugano değildir bunuda bi yere yazın GS liler her ASY macında aynısı yapıolar gecen sene de aynısı yasandı bakarsanız hep aynı kısıler arasında kavga cıkıoo birinci neden de sabrıyle emre dir baska bişi değildir..... santics 'İn de kırmıızı kart görmesi lazımdi bu olaydan sonra en ii cevabo adnan polat sölemiştir..
Emre Belezoğlu'nun olaylarla alakası olan bir hareketini görmedim. Belki benim gözümden kaçmıştır.
Kabul ediyorum en büyük suçlu Lugano. Ama diğer suçlular Galatasaray'dandır. Emre Aşık 3.sırada çünkü maç boyunca sürekli gerginlik çıkardı Sabri ile birlikte...
Sabri için haklısınız bişey diyemem ama Emre aşık bana göre suçlu değildi.
En suçLu Emre Aşık asıL başdan o pozisyonDa 3 deFa üst üste Luganonın ayağına basmış oDa son dakika siniri vurdu oDa çok şuçLu tabikiDe ama burda Lugano tek şuçLu göstermek yanLış Bence 1.sırayı Emre A.-Lugano oLur 2.sırada Durduk yere geLip kazım'a uçup vuran Arda'dır ..
Ona bakarsanız herkes birilerine bişeyler yaptı sadece Emre Aşık'ın yağtığı mı görülüyor ?!!!
1-Fenerbahçe Spor Kulübü
2-Fenerbahçe Spor Kulüpü adına Lugano
3-Galatasaray Spor Kulübü adına Sabri (Lugano'dan daha önce de gerginlik çıkardı fakat bu kişiseldi)
4-Merkez Hakem Kurulu adına Fırat Aydınus
bir halt yapıyorsunuz ve rakibinizi seviyenize indiriyorsunuz.siz bunu her maçta yaptığınızdan biz de her maçta çocukla çocuk oluyoruz malesef...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Tweet