Bir yanda Valencia'da büyük bir çıkış yakalayan David Villa diğer yanda Liverpool'un golcüsü Fernando Torres.
İki İspanyol oyuncudan sizce hangisi daha iyi?
Bir yanda Valencia'da büyük bir çıkış yakalayan David Villa diğer yanda Liverpool'un golcüsü Fernando Torres.
İki İspanyol oyuncudan sizce hangisi daha iyi?
Torres...
bunlar kim :S biz varken xD
Villa
Dünyadaki en iyi forvet şuanda o bence.
torres
ben tanımam fazla yabancı arşivi : )
bence torres şu anda daha iyi
David Villa bu sene ligde 17 gol atmış. EURO 2008'in de gol kralıydı.
Torres ise bu sene 10 gol bile atamamış ligde.
Nesini abartırsınız bu adamın bu kadar bilmemki
Önemli olan sadece gol değil...Torres'i izlemek bana Villa'yı izlemekten daha keyif veriyor...Ayrıca o zaman en iyi olan Gülizar o 27 gol attı geçen sezon...
ozan tanımam ama golle olmaz bence
bknz:guiza.
güiza bu senede aynı şekilde gollere devam etseydi yine çok iyi bir durumda olacaktı.
spor medyası güiza'yı niye eleştiriyor gol atamıyor diye. Geçen sene ise o kadar çok gol attığı için, Avrupa şampiyonu ülkenin milli takım kadrosunda yer aldı. Demek neymiş önemli olan golmüş![]()
Gol atmadı bu sezon ama yine kadroda ;D
Gol sayısına değil,adamın futboluna bakcaksın...Adam koşuyor mu,iyi pas yapıyor mu,bunlara bakcaksın...Top önüme gelse ve bomboşsa etrafım 80 gol ben de atarım...Önemli olan iyi futbol güzel gol,5 gol de atsan o şekilde girersin kadroya rahatça.
Sadece 5 gol atan ve Dünya yıldızı forvet olan bir örnek göremiyorum ben.
Tabiiki oynadığı futbolda önemli ama gol atıyorsan zaten güzel oynuyorsundur. Tabii Hollanda'da 30 gol atmakla İspanya'da 30 gol atmak aynı şey değil.
Top önüne gelir sen de çakarsın gol olur ve 54 golle gol kralı olursun (Liga BBVA,Eredivisie farketmez) şimdi sen güzel futbol mu oynadın?Top geldi vurdun.Kendin pozisyon üreteceksin (bkz.Recep İvedik)
1-İbrahimovic
2-Torres !..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Tweet