evet arkadaşlar knıghtı bılmeyen ve yenı oynamaya karar vermıs arkadaşlar ıçın bır paylaşımdır bu
Knight Online Devasa onlıne oyunlar arasında bır yer tutmak amacı ıle kurulmus bır oyundur..
Oyun yaklasık 5-6 yıl once kurulmustur...
Ulkemızde ise 3-4 yıldır oynanmaya baslamıstır..
Oyun ılk basta basıt bır onlıne oyun ıken ve para kazanma amaçlı değildi...
O zamanlar zaten oyunu fazla oynayanda olmazdı oyunda olsa olsa 10-15 kısı olurdu fazla canavar yoktu grafıkler kotu ıdı vs. vs. bır suru kotu ozellığı vardı ama yınede oyun dunya çapında tutulan bır oyun oldu...
Sonralarıu ulkemızde yaygınlastı ve su anda oyunun %80 i gıbı buyuk bır bolumunu turkler olusturuyor...
Bu sebepten dolayı resmı sıtesı ve bır çok bolumu turkçe hale getırılmıstır....
İlk basta çok değişik olan oyun Fire Drakenın gelmesı ıle çok değişti çok buyuk gelısmeler gosterdı...
Fire drake ıle yenı harıtalar yenı npcler yenı yaratıklar yenı sılahlar ve daha ustun bır grafık bızlerle bulustu...
Oyun ılk baslarda para kazanmak amaçlı değildi ancak sonraları oyun buyunce free2play unvanını aldı yanı hem paralı hem parasız...
Eskiden kesınlıkle bedava olan bu oyun sımdı ise paralkı ve bedava olarak oynanıyor....
Paralı oyuncular ın oyunda olsun oyuna gırıste olsun bir suru ustunluklerı var...
Biz oyuna buyuk uğraşlarla gırerken parlaı uyeler bır denemede gırıyorlar oyunda biz normal oyuncuların sahıp olamayacağı ıtemlere sahıp oluyorlar vs. vs. bir suru ustunluklerı var....
Knight Onlıne Yapımcıları ıyı para kazandıklarını gordukçe oyunu gıt gıde paralı yapıyorlar ileride tamamen paralı olma olasılığı bıle var...
EVET ARKADAŞLAR AÇIKLAMAMIZ BU KADAR UMARIM GUZEL BIR AÇIKLAMA OLMUSTUR
ALINTI DEĞİLDİR SU ANDA KENDIM YAZDIM UMARIM BEĞENIRSINIZ...
KNIGHT HAKKINDA BILGILENMENIZI SAĞLAYACAĞINI UMUYORUM

LinkBack URL
About LinkBacks

Tweet