2011 draftı sonrası takım kadroları ve 52 cyberface; Kyrie Irving, Derrick Williams, Enes Kanter, Tristan Thompson, Jonas Valanciunas, Jan Vesely, Brandon Knight, Kemba Walker, Jimmer Fredette, Klay Thompson, Alec Burks, Markieff Morris, Marcus Morris, Kawhi Leonard, Nikola Vucevic, Chris Singleton, Tobias Harris, Donatas Motiejunas, Nolan Smith, Kenneth Faried, Nikola Mirotic, Reggie Jackson, Marshon Brooks, Jordan Hamilton, JaJuan Johnson, Norris Cole, Cory Joseph, Justin Harper, Kyle Singler, Shelvin Mack, Tyler Honeycutt, Jordan Williams, Trey Thompkins, Chandler Parsons, Jon Leuer, Darius Morris, Malcolm Lee, Josh Harrellson, Travis Leslie, Keith Benson, Josh Selby, Lavoy Allen, Jon Diebler, Vernon Macklin, DeAndre Liggins, E'Twaun Moore, Isaiah Thomas, David Lighty, Jeremy Tyler.
Download: Download NBA NEW SEASON.zip for free on Filesonic.com
Hotfile.com: One click file hosting: NBA New Season.rar
Kurulum: NBA New Season Ros dosyasını Save klasörüne atıyoruz, Shoes Pack, Shoes ve Cyberface dosyalarını ise Programfiles 2k11 dosyasının içine atıyoruz. Sadece Ömer Aşık cyberfaceinde problem olduğunu gördüm onunda kendi cyberfaceini forumdan bulmak mümkün. İyi eğlenceler...
Sorun Yaşayanlar İçin;
Windows 7 işletim sistemine sahipseniz sorunun çözümünü bulamadım. Bunun için üzgünüm ama system32 kaynaklanan bir sorun var sanırım... Fakat farklı bir işletim sistemi kullanıyorsanız mutlaka bir yerde hata yapıyor olmalısınız. Öncelikle klasörlerin içindeki png uzantılı dosyaları C sürücüsünden 2K11 dosyasına attınız mı? Yaklaşık 300 civarında dosyanın C>Programfiles>2K11 içine atılması lazım.
Roster dosyasının da saves klasörüne atılması lazım. Saves klasörünün nasıl bulunduğu önceki sayfalarda mevcut oradan bakabilirsiniz. Tüm bunları yaptıktan sonra oyuna girip;
1. Quick Game yapın maça başlayın ve hava atışından sonra Quit Game yapın,
2. Game Modes ve Assocation Mode yapın ve herşeye next deyip bir asso mod açın, başladıktan ve onu Save'ledikten sonra Quit Game yapın.
3. Çıktıktan sonra Skittles93.roster Loading yazısını görmeniz lazım. Bu aşamadan sonra cyberfacelerin mutlaka düzelmesi gerekiyor. Eğer ki düzelmez ise Dosya ile indirdiğimiz skitless93 roster dosyasını yine SAVES klasörüne atıp 1. ve 2. maddeleri tekrar uygulayın, mutlaka düzelmesi gerekiyor.
Daha güncel overaller için ve hatalı profiller için;
Skittles93Roster.rar bunu indirmenizi tavsiye ederim.
İyi eğlenceler...
Alıntdır

LinkBack URL
About LinkBacks

Tweet