Status :
Konular: 3.105
Aldığı Beğeniler: 845
Metin2 Portekiz Multihack Hile Botu DOWNLOAD

Merhaba arkadaslar güncel cıkan süper özelliklere sahip metin2 hile botu cıkmıs bulunmaktadırArkadaslar Hileyi kulllanmadan önce benimyazdıklarımı dikkatlice okuyup ondan sonra hile botunuindirinizarkadaslar hilenin yapımcısı Sr Morte ' s dirBen hileyi indirdim taradım hilede bir kac gizli dosya oldugunu fark ettim bu dosyalarınzararlı olabilecegini düsünüp gizli dosyaları sildim ve Hileyi taradım zararlı bir yazılım cıkmadıHileyi indirecek olan Tüm Oyun hile sever arkadaslar hileyi indirdikten sonra güvenmiş olduklarıantivirüs programları ile tarayıp ondan sonra kullansınlar eger zararlı ir yazılım bulursanız kullanmadan silinizben zararlı bir yazılım ile karsılasmadım sizde indirdikten sonra tararsınızArkadaslar hilenin ekran görüntüsü yukardadır vermiş oldugumuz ekran görüntüsüne bile bakarakne kadar cok özelliklere sahip oldugunu anlarsınızİlk olarak online virüs tarama sonuclarına Bakmak icin buraya TıklayınızHilenin özellikleriMetin2 Balık Botu özelligi Fişh botMetin2 balık botu ile cok iyi bir şekilde balık tutabilirsiniz Kullanmak icin starta basınızMetin2 Spam Bot Yapma HilesiYazınızı yazdıktan sonra ayarları yaptıktan sonra starta bastıgınız an spam yapar stop ' DurdururMetin2 Mob Search And Attack:Adında analsılacagı gibi sizin atak saldırı yapmanızı saglar tavsiye edilen atak saldırı ayarları30 ile 50 arasında bir deger olamılıdırMetin2 zoom Hack hilesiMetin2 oyununda Yakınlastırma Olarak kullanılıyor tavsiye edilenZoom degerleri 20 ile 25 arsında kullanmanızdırCheckBox (Sıcak yanındaki kare): beceri / yuvası kullanımı açar veya kapatır.
Tür: yuvada beceri türünü seçin:
* Saldırı: Bir çete Seachem Mob tarafından bulunduğunda bu kullanılır.
* Buff: Bu bağımsız çete veya bulunabilir için kullanılır.
* Potion HP: kırmızı tencere (ömrü) vardır yuva.
* Potion MP: Yuva tencere mavi (Mana iksir)
Gecikme: Bu beceri kullanımı arasındaki süredir.Iki beceri koymak için uzun, 10.000 'den az değil, hatta zaman koy
Metin2 Auto-POT:Auto Pot ayarları yaptıktan sonra F8 kısaYol tusuna basarak bot görünürMetin Auto-Relog:Neye Yaradıgını bilmiyorum tam olarak ama Kullanmayınız siz ( Kullanmayınız )Metin2 süper bot kısa YollarıF5: Başlat
F6: Nereye
F8-anahtarı ayarı.
F10: Kapalı YİD
F9: Panik Key, Metin bot kez basarak ve gizlidir, geri gelip tekrar basarak.Arkadaslar yukardaki ceviri tamamen benim tarafımdan yapılmıstır hileyi indirdikten sonra güvenmiş oldugunuzAntivirüs programları ile tarayıp ondan sonra Kullanınız eger oyun acılısnda configurosyon ayarları cıkarsaOnu siz halledebilirsiniz hileyi basaramadım yapamadım diye hemen vazgecmeyiniz biraz ugrasınızBot bir cok özelliklere sahiptir Bizi takip etmeye devam ediniz Yeni hileler eklenecektirşimdi Metin2 Bot DOWNLOAD ' İNDİRME LİNKLERİ
DOWNLOAD HOTFİLE:Metin2 Sr Morte Metin2 Bot indirmek icin Buraya Tıkla indirDOWNLOAD WUPLOAD:Metin2 Sr Morte Metin2 Bot indirmek icin Buraya Tıkla indir
Tweet