şu anda şarkılar,hüzünler,türküler hepimiz bu final bölümü çekiminin bitmesini istemiyoruz pazartesi günü çekimler bitiyor
Benzer Konular:
şu anda şarkılar,hüzünler,türküler hepimiz bu final bölümü çekiminin bitmesini istemiyoruz pazartesi günü çekimler bitiyor
Benzer Konular:
malesef
en çok üzülen oyuncudur belki emel çölgeçen niye reytingleri batmış bir diziye geliyorsunuz herkesin gözü sizde siz bu diziyi ayağa kaldırabilrisiniz belki ama sizde başaramıyorsunuz ve dizi bitiyor
benim en çok acıdığım kişiler cücü ve somer özellikle somer niye çünkü bu çocuk 2 yıldır sete geliyor alıştı artık
Geniş Ailenin bitirilmesi iyi oldu ilk sezon çok iyiydi sonradan batırdılar diziyi.
hacı sana göre battı bana göre batmadı ikinci senede 75 85 arası fazla duygusal oldu bu sene ilk sene gibiydi hatta
Doğru ben zaten o dram'a bağladıkları zaman diziyi izlememeye başladım.Dizinin bitirilmenin 2 sebebi var.Dram'a bağlanması ve rojda gibi oyuncunun diziye katılması.
bak çok iddaalıyım eğer emel ve azra ikilisi diziye ikinci sene katılsalar reytingler hala süper gider ve hala devam ederdi 2013 gerçek olurdu
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)
Tweet