Bir Hastahane Hatırası mı Diyim Eseri mi Bilmiyom
+
‘’Sadece susarak özlüyorum seni,
Hiç tanımadan,
Ne garip…
Sense uzak,çok uzakta
Bir deniz gibisin resimlerde…'’
Zaman,değil zaman.Geçen değil durmaksızın dakikalar.Birbirini kovalayan akrep değil,yelkovan değil…Ruhum burda,bedenim değil.Ben,ben değil!Gözyaşlarına boğulup haykırsam ya ellerimin ellerinde olduğunu.Tenimizin sevişmelerini her gece.Herkese söylesem.Yolda durup aniden her şeyden habersiz tanımadığım birini çevirsem;etsem ona şaşkınlıktan afallamış gözlerinin içine bakarak mutluluğumun dansını.Ama değil;bunların hiçbiri gerçek değil.’Düşsel intihar’ öncesi benliğin beyninde kurduğu,yine düşsel olan sahtelikler yığını bunların her biri.Ne tuttuğum eller soğuk ellerimi ısıtan eller, ne de baktığım gözler beni yakıp kavuran gözler.
Susuyorum o zaman…Susuyorum ve içimden damarlarımı çatlatırcasına haykırıyorum.Kan fışkırıyor.Yalnız bir damlası dahi gözükmüyor.İçim kanıyor…Yalnızlığım acıyor,ağlıyor…Bense dolaşıyoum.Etrafımda ne olup bittiğini bilmeden dolaşıyorum.Tek başımayım.Bu dünyada ben varım bir tek sanki.Gerçi bir de hayalin var gerçeği asla varolmamakla birlikte.
Yaşıyorum hayalinle belki bir gece rüyama girersin diye.Girip de beni öpersin diye.Hani bir anlık da olsa hissederim diye soğuk bedenimde sıcaklığını.
Yoksun…Öyleyse uykuya teslim ediyorum savunmasız bedenimi,kimsesizce gömüyorum gecenin sessizliğine.
Olmuyor,yapamıyorum…’İşte buna bıçak çekiyorum!’
Sinemime :C

LinkBack URL
About LinkBacks

T
bunu hastanedemi yazdin

Tweet