‘’Yatmak,gözlerinde yatmak zindanı…'’
Görmek,gözlerinde görmek ruhumu…
Dokunmak,bedeninde dokunmak benliğime…
Hissetmek,kalbinde hissetmek düşlerimi…
Yok!Sevgilim,nerdesin?’Gözlerin hani?’Uzaktasın…Elimi uzatıp gel desem de,uzaktasın…
Ama silinmesin,silinmesin hayalin gözlerimin önünden.Her gece gir sen yine düşlerime.Aldırma gözlerimi açtığımda ağlarmışım.Olsun…Sen her gece gir koynuma saat tam on ikide.Rüyalar bir saniye sürermiş gerçeklerin dünyasında.Kanma!Sen gel.Yine gel.Yine gir koynuma her gece.Sen ömürsün sevgilim,hayatımsın bir saniyelik.
Uyanırsam ağlarım.Olsun, kurur elbet yanağımdan süzülen yaşlar;ben silerim.Ya da hayalinden bir sen yaparım.Onun elleri değer yanaklarıma.Yaklaşır silmek için bana.Hissederim,nefesini hissederim.Tutarım ellerini,tutat öperim.Sonra dudakların belirir apansız;yapışırım.Ben yanarım…Kavrulup kül olurum sana.Sonra kaybolursun.Ben ağlarım…Bırak,bırak ben silerim!
Sevgilim,seni her nefeste özledim bugün.Yürüyordum.Bi ses duydum aniden.İçimde yağmurlar yağdı.Ah beni beni.Değildi işte.Kalbim acıdı.Başımı eğdim önüme.Yüzümde hüzün,ilerledim…Sanki ömrümün en uzun yolunu gittim.Ve ben bittim.Çünkü anladım sevgilim;sen gittin…
Saygılar..

LinkBack URL
About LinkBacks

Tweet