Artık peşinden koşmıyacagımm sevdiğim,artık usLu bi çocuk oLacagım...Bende senin gibi kısa ve öz konuşucagım...En önemLisi üstüne geLmiyecegımm...Yeter artık demiyceksin...Sus demiyceksin...Sanane demiyeceksin...GüLümseme biLe oLmayacak yüzünde...Çünkü artık sana yazmayacagım...
Niye dersenüyüdüm artık...Büyüyüp rüyaLarımı yorumLamayı öğrendim...Rüyamda seni görmüştüm her zaman oLduğu gibi...Sen beni sevdiğini söyLüyodun hiç bi zaman söyLemediğin gibi...Bense daLga geçme diyodum sana...Çünkü gerçek oLamazdı bu...Kii zaten bi rüyaydı...Bişey daha dedin bana !!! HatırLamıyorum fazLa ama sanırım ''Benim peşimden koşmadığın için seviyorum seni'' demiştin...Evet evet aynen böyLe dedin...İşte bu yüzden artık koşmayacagımm peşinden...Bi umut işte...BeLki seversin...oLmaz mı yani ??? Rüya denen şey gerçek oLamaz mı ???
3 kere daha görürsem gerçek oLucak rüyam diye düşündüm...2 kere gördüm...Şimdi yatmaLıyım sevdiğim...KimbiLir beLkide...Ne dersin..?
<rüyaLar gerçek oLabilir mi..?>

LinkBack URL
About LinkBacks
üyüdüm artık...Büyüyüp rüyaLarımı yorumLamayı öğrendim...Rüyamda seni görmüştüm her zaman oLduğu gibi...Sen beni sevdiğini söyLüyodun hiç bi zaman söyLemediğin gibi...Bense daLga geçme diyodum sana...Çünkü gerçek oLamazdı bu...Kii zaten bi rüyaydı...Bişey daha dedin bana !!! HatırLamıyorum fazLa ama sanırım ''Benim peşimden koşmadığın için seviyorum seni'' demiştin...Evet evet aynen böyLe dedin...İşte bu yüzden artık koşmayacagımm peşinden...Bi umut işte...BeLki seversin...oLmaz mı yani ??? Rüya denen şey gerçek oLamaz mı ???

Tweet