Temel felsefemiz şu olacak,
"Eğer hiç kız arkadaşınız yoksa asla bir sevgiliniz olamaz."
Çünkü kız arkadaş edinerek kızlarla nasıl konusacağını öğrenirsiniz.Okula gittiğinde kız arkadas edin.Normal bir kankanla nasıl konuşuyorsanız kızlarla da öyle konuşun (tabi küfür etmek dışında).Özgüvenini yükseltmek için sizlere bir kaç tavsiye vereyim;
- Her gün okula giderken saçlarını tara (mesela ben her gün saçlarımı yıkarım)
- Günlük bakımını yap (parfüm sık , tırnaklarını kes, dişlerini fırçala yada sakız çiğne)
- Aynanın karşısına geçipte kendi kusurlarını aramaktan vazgeç.Aksine kendine iltifat et.
- Dışarı çıkarken sana en yakışanı giy ve ünlü modelleri yada arkadaşlarının giyiniş tarzlarını takip et. (mesela ben Mourinho'ya özenirim.boynumda her zaman bir atkı bulundururum)
- Romantik-Komedi filmlerini izle. (Doctor Hitch ve Flipped filmlerini kesinlikle izlemelisin)
- Bir kızla konuşurken sakın heyecanlanma karşındaki kızın bir aptal olduğunu ve asla senden üstün olamayacağını düşün.
- Şaka yapmak için kendini zorlama, en önemlisi rahat ol
- Somurtkan birisi asla olma (sıranda somurtupta kızların yanına gelipte konusacağını sanma)
- Sık sık gündemi takip et ki kızlara anlatabileceğin birşeyler olsun kısacası etkili konuşmak için kültürlü olmanız gerekiyor.
Eğer bu dediklerimi yaparsanız özgüvenin kendiliğinden yükselecektir, kendini daha iyi hissedeceksin.Size garanti veriyorum, çünkü bende eskiden böyleydim
İlk başlarda aynanın karşısına geçip orana burana bakıpta "acaba çok mu çirkinim, acaba burnum çokmu eğik,acaba çok mu şişmanım" gibisinden konuşursun.
Birkaç kız arkadaş edindikten sonra, aynanın karşısına geçip de kusurlarını aramaktansa ne kadar yakışıklı olduğunu veya yakışıklı olmasan bile insanların seni sevdiğini kendine söylersin.
Bu dediklerimi açın bir not defterine kaydedin.Her gün bunları gözden geçir ve hepsini yapmaya çalışın.Emin olun bir kaç hafta sonra özgüveninin yükseldiğini hissedeceksiniz.Korkulacak hiçbirşey yok.
Size ekstradan bir de zayıflama tavsiyesi vereyim.Badi salonuna yazılın ama kaliteli bir yer olsun.Zayıflama programı alın.Eğer sağlığa zararı yok ise badi hocasının tavsiyesindeki ilacı kullan.Her bünyede işe yarar mı bilemem ama benim arkadaşım 2 buçuk ay gitti , 80 kiloydu şimdi 60 kilo benden 4 kilo daha zayıf
Alıntı