bende onu(..........) sevıom ama o en yakın arkım dedım(onceden)kısıyle cıkıo!napmalıyım?![]()
![]()
bende onu(..........) sevıom ama o en yakın arkım dedım(onceden)kısıyle cıkıo!napmalıyım?![]()
![]()
Allah kolaylık versin
saol!! zor bıras galıba
Bence O En Yakın Arkadaşınla Çıkıyorsa Unutmak Zorundasın Bu Kadar Basit Yapacak Bişey Yok Sen Hayatına Devam Et O Seni Bulur...
unutmak bu kadar kolay mı acaba?
en yakin arkadasinla cikiosa bnce unut cunku sen o kiisyle cikinca en yakin arkadasin sana bozyulcak kuscek falan filan
Eğer Onu Düşünmek Acı Veriyorsa Unutmak Gerçekten Kolay Bir İlişki İnsana Bişeyler Katıyorsa Devam Edebilir Eğer O İlişki Artık Sana Katmayıp Senden Bişeyler Götürüyorsa Unutmalısın...
ama sole bı durum var o benımo cocugu sevdıgımı bılıyordu!! suclu ben olamam herhalde!!
Demekki Sen Arkadaş Kurbanısında Bi Yönde... Sen Kararını Vermişsin Zaten Burdaki Fikirler Bişey Değiştirmicek Ama Bence Sen O Çocukla Çıkarsan Hayatının Hatasını Yaparsın Bundan Emin Ol... İlerde BiGün Dediğimi Anlarsın...
ayrıldılar ama!!
aslıcm.. bz sana diorz unut şunu die ! ama dnlemiosn.. ççuqta o kızı sefio.. yha peşndekilre dönüp baq brazda !!bzde üzülüorz sni öle grnce !
Bence Bi Tavsiyedir Sadece Ama Bu Konuda Senden daha Tecrübeliyim Sanırım... Bence Unut Ama Ben Denicem Diosan Kendini Hazırla Çünkü Çok Acı Çekersin...
offf!bılmıyorum busracım ama bılıosun kı o kız onu sevmıo onu bı oyuncak olarak goruoo!!
Demekki Çocuk Bunu Kabul Etmiş Bence Unut Ve Acını Hafiflet Onu Düşünmek Sana Daha Çok Acı Verir...
Bak Sana Bi Söz Söyleyeyim Unutma
iNSaNLaR HeP SeVDiĞi KiŞiLeRiN PeŞiNDeN KoŞaRLaR..!!! aMa DöNüPDe KeNDi PeŞiNDeN KoŞaNLaRa aSLa BaKMaZLaR..!!!
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)
Tweet