Status :
Konular: 369
Aldığı Beğeniler: 14
Mezarlıklar Gibidir Kalbim..
Mezarliklar Gibidir Kalbim.her Sevgili Ayri Bir ölüm Her Ayrilik Ayri Bir Zulümdü...ağlamak Gözlerin Ihtiyaci Olmuş.ne Olmuş.ne Zaman Sana Baksam Güneşin Doğuşunu Gördüm.nerde Sesini Duysam Cennette Sandim Kendimi.güzel Sözler Avutmaz Beni.kendime Gelemem Ben Ayriliktan Sonra.eller Ellerini Gözler Gözlerini Arar.hiç Terk Edilmeyi Düşündün Mü Yar .yüzüstü Birakildin Mi.hiç Birini ölesiye Bekledin Mi Ya Da Can-i Gönülden Sevdin Mi.aşk Acisina Alişipta Hissetmez Oldun Mu Terk Edilmeyi.sana Verilen Kalbi Sömürmeyi Değil De Sevmeyi Ona Değer Vermeyi Bildin Mi.bir Eli Aşkla Tuttun Mu Bir Sevgilinin Gözlerine Kaybolurcasina Baktin Mi.hiçbir şey Düşünmeden Aklinla Değil De Yüreğinle Sevdin Mi.sen Hiç Karşiliksiz Sevdin Mi.ayriliktan Sonra Aşki Kendi Kendine şizofrence Yaşadin Mi.gecelere Isyan Edip Onun Uğruna Gururundan Vazgeçtin Mi.rüyalarinda Onu Görüp Sabahlari Da Onu Düşündün Mü.sana Imkansiz Ya Da Haram Olsa Bile O Yari ölesiye Sevmeye Devam Ettin Mi.birini Doyasiya Sevip Ayrilmak Istemeyipte Ayrildin Mi.aşk Uğruna Savaştin Mi Yar Aşkin Için ölümle Kardeş Oldun Mu.kendine Benden çok Seven Bir Yar Buldun Mu. Elini Benim Gibi Tutani Gözlerine Benim Gibi Bakani.sen Bana Aci Verdin Ben Seni ömürlük Sevdim.benim Gözleri Gülerken Dünyalarin Güldüğü Yarim.seni Seviyorum.
Tweet