Evet ilk defa bir film oynadım günlerce ve o filmde kötü karakteri canlandırdım.

Aramızdaki ilişkinin sonu yokdu. Bu ilişki bize her zaman acı vericekti. Çünkü sen güçsüzdün... Ben sana aşk, mutluluk ve huzur verebilirdim ama bunların hepsinin yanında da acı çekicektik.

Biliyorum yeni mi uyandın diye düşünüceksin. Biraz geç oldu özür dilerim. Aslında sen erken uyanmıştın. Beni uyardında bir kaç kez bu yüzden kırıldıkda...

Sonra düşündüm. Uyandım. Ve bu acıya son vermeliydim. Ben senden vazgeçemezdim. Sende benden. Belki yine bir süre ayrı kalıcaktık. Ama sonunda yine sen bana geri gelicektin ve ben sana hayır diyemiyecektim. Buna bir son vermeliydim. Ben sana hiç bir zaman hayır diyemiyeceğime göre senin bana gelmemen gerekliydi.

Ve film başladı...
Ben kötüydüm. Seni kendimden soğutmak, seni kendimden ölesiye nefret ettirmek için kötü olmuştum. Yaklaşık bir hafta bu rolu oynadım, son kez seni öptükten sonra film başlamıştı. seni kendimden nasıl nefret ettirebilirdim? Düşündüm. Sen nelerden hoşlanmazdın? Seni tanıyordum bir bir cevaplarını buldum.

İlk önceleri seni zırt pırt rahatsız ettim. Başarıyordum, bana artık soğuk konuşuyordun.
İntehar ediyorum diye mesajlar çektim. Aslında etmiyordum. Yalandı. Evet yalan. Sana ilkleri yaşatıyordum ve ilk defa yalan söylüyordum.
Sen inattın üstüne gelidkçe benden kaçtın ve soğudun.
Sonra kapına geldim. Barışmak için değildi. Benden daha çok soğuman için.
Sonra tehditler... Evet seni bile bile tehdit ettim.
Başarmıştım. Artık benden o kadar nefret ediyordun ki... Gözlerindeki nefreti görüyordum artık. Yüzüme bile bakmıycaktın, artık senin aklında hep o kötü ben kalıcaktım.

Ve film bitti. Kötü ben amacıma ulaşmıştım. Belki izlediğim yol kötüydü, kırıcıydı, sinirlendiriciydi ama herşey senin iyiliğin içindi...

Belki şu anda o iyiliği anlayamıycaksın, ama bir gün anlarsın...

Ben güçsüz değildim bunları yaparken aksine çok güçlüydüm, yoksa yapamazdım böle birşey...

Hayatında sana başarı ve her zaman mutluluklar dilerim. Bütün hayallerin olsun... En çok da annelik hayalini gerçekleştirmeni istiyorum... Bütün güzellikler ve mutluluklar seninle olsun...

Umarım bir gün güçlü biri olursun... Çok uğraştım seni güçlü yapmak için ama hep ters tepti. Bundan sonra güçlü ol...

Yine de onca şeye rağmen yine gelip benden yardım istersen, ne cevap vereceğimi kendinde çok iyi biliyorsun...