bitaneme...
bu gece yine bütün şehir deriin bir sessizliğe gömüldü..bense gökyüzünün sesini dinleyerek yağmuru izliyor we onunla beraber ağlıyorum..kimse kalmamış caddelerde,sokak kedileri bile yok.yağmur çok hırçın yağıyor,bense oturduğum pencerenin önünde küçük bir çocuk gibi korkuyorum..
bir şimşek aniden penceremde parlıyor we hiç korkmadığım gürültüden ilk defa korkuyorum...nedeni ise gidiyorsun...
bunu düşünmeden eemiyorum ,gitmeni istemiyorum....
yağmurla birlikte tüm şehir ağlıyor..bense en çocuk halimle üşüyorum..,gidişini düşünüyorum...
sen yokken yanmda ben yetim hissediyorum.. kimse sen değil seni istiyorum..!!!
birden sokağa atıyorum kendimi nedenini bilmiyorum..
ağır adımlarla ıslak taşlara basıyorum..ben birikmiş sulara bastıkça gözlerimde yaşlar dalgın dalgın daha bir şiddetleniyor yağmur..sanırım gözyaşlarımın farkedilmemesi için çabalıyor..oda beni anlıyor...
sensizken saatlerin ne kadar geçmez olduunu farkediyorum..yatağımda koynuma hasretini alıp uyumktan nefret ediyorum..bunu düşünmek bile korkutuyor anlayamıyorum..bu yüzden sensiz geçen her gece bitsin diye dua ediyorum..yada uykunun beni çekip alması için..ama olmuyor saatler asırlar gibi geliyor,geçmek bilmiyor..kaç gece sabahlıyorum gözlerimi kapamadan..
bir köebaşı daha dönüyorum,yağmurla birlikte şehrin sokaklarında..şehrin sokaklarında değil senin yokluğunda kayboluyorum.nereye gitsem diye düşünüyorum ama sen olmayınca yanımda hiçbiryer farketmiyor.. öylece aware dolanıyorum yağmurun altında aklımda yalnız sen...
yağmur duruyor mu ne?..ama kime ne..! ben içimdeki sensizlik yağmurunu dindiremedikten sonra neye yarar .. ben içimdeki karabulutları kowamadıktan sonragökyüzündeki yıldızların parlaması neyi değiştirir içimdeki yıldızlar birer birer yokolurken..
içim üşüyor..birden bir titreme alıyor bedenimi..
düşünüyorum; sen olsan yanımda böylemi olurdu hiç?..hayır sen buna izin wermezdin biliyorum.
deli gibi sarardın bedenimi,sımsıkı sarılırdın bana,birde tiz bir sesle kulağıma seni sewiyorum derdin..beni ancak teninin sıcaklığı hayata döndürebilir..ancak ellerini tuttuğum zaman yaşadığımı anlayabilirim..
bu yağmurla birlikte hüzünde yağdı bu kentin üstüne.. beni ıslatan yağmur olmadı..ben senin özleminle sırılsıklamdım..biliyorum başka bir gece başka bir yağmurda yine sen olmayınca yine amaçsız yine yalnız yürüyeceğim bu yollarda.. yine gelmeni bekleyeceğim yine yanında olmayı özleyeceğim..yine göz yaşı dökeceğim...
ama unutma seni her zaman seweceğim..

LinkBack URL
About LinkBacks

)

Tweet