olunca ilk burda haykırıcam
olunca ilk burda haykırıcam
beklioruz
bende burda haykırıyım
şiir silinmiştir ...kusura bakmayın arkdaslar..
Konu σνє®tαкє tarafından (1. May 2007 Saat 02:28 ) değiştirilmiştir.
cok guzelmis yuregine saglik...
sagol begendiğin için
Elinde patlamadı arkadaşım içinden gelen o teretemiz ve sevgi yüklü duygularla çok güzel yazmışsın.Ve gelip bizimle paylaşmmışsın işte paylaştığın içinde elinde patlamamış demek
yüreğine sağlık kardeşim
tbr!!
valla var ama haykıracağım yer bura deil ama yinede paylaşım için saol!! haha
...........Senin Göz Yaslarin Yamur Olup Sele Karisti mi?
Sen hic cikilmaz Kuyuya atildin mi?
Sen Karanlik bi odada Yalniz kaldinmi?
Sen hic bitmeyen bi aci ile Yandinmi?
Senin Umutlarin ve Hayalerin Hic Yasamadan bitti mi?
Bunlari sen Yasamadin bilemezsin!
Bunlari ben Yasadim ben bilirim ALLAHSIZ !
................
guselmis gercekden yuregine saglik...
buda tamamı oku çokh güsel
sen varya kızım sen sevmesini bilmiyen aşk için hiç değmeyen birisin aynı zamanda zır delinin birisin adını kalbime aşkla yazmıştım güzel bir hayeli gerçek sanmıştım Senin sevgine nasılda kanmıştım,SENİ SEVDİĞİM İÇİN ÖZÜR DİLERİM..
aşkından karşılık beklemek suçmuş şu vefasız dünyada neler yokmuş senin beni sevmeye niyetin yokmuş SENİ SEVDİĞİM İÇİN ÖZÜR DİLERİM..
intikamım çok acıdır yapmayan yalancıdır söyle bu kaçıncıdır senin bana yaptıgın..herşeyin bir sırası war sıra bana gelicek unutmaki şunu zalim son gülen iyi gülücek..yaptıgın yanına kalmıyıcak bir kıyamet kopucak kulagını aç iyi dinle zalim seninle hesabım war intikamım acı olucak!
sen her zil çaldıgında omudur diye kapıyı açtınmı sen her telefon çaldıgında o mdr die telefonu kaldırdınmı sen sokağın başından geçerken gözlerinle beni aradınmı Bunları Sen yaşamadın Sen bilemezSin bunları ben yaşadım ben bilirim kitabsız
senin sevgin yaşamadan bittimi,senin güllerin açmadan kırılıp koparıldımı , senin aciz bendenin hiç bu dünyada yandımı bunları ben yaşadım ben bilirim Allahsız ben yaşadım kitabsız
sen hiç ardı ardına sigara yaktınmı , sen hiç sabahlara kadar agladınmı , Sen hiç severken aldatıldınmı , bunları ben yaşadım ben bilirim allahsız ben bilirim kitabsız
Sen her gördügünü bana benzettinmi,peki sen bana deil bir başkasına Seni Seviyorum dedinmi,Sen diemezsin be gülüm,Sen Sevemezsin bunları sen yaşamadın sen bilemezsin bunları ben yaşadım ben bilirim allahsız ben bilirm kitapsız
sen hiç dogduna pişman oldunmu,sen hiç İÇKİ SARHOŞU DEİL Sevgi Sarhosu oldunmu,sen hiçbir kula kul oldunmu?,bunları sen yaşamadın sen bilemezsin bunları ben yaşadım ben bilirim Allahsız ben bilirim!
sen meyhaneleri hiç kendine ew yaptınmı,sen allah war bir başkasına taptınmı,Sen içipte bir sokak köşesinde yattınmı,bunları sen yaşamadın sen bilemezsin bunları ben yaşadım ben bilirim Allahsız ben bilirim kitapsız
Sen insanlıgı bir insana sattınmı sen hiç kendini bilerek bir ateşe attınmı sen yıllarca bir sevgi ugruna yıpratıldınmı bunları sen yaşamadın sen bilemezsin bunları ben yaşadım ben bilirim ALlahsız ben bilirm kitapsız
Sen hiç felegin agır signesiyle karşılaştınmı,senin göz yaşların yağmur olup sele karıştımı,senin zavallı taş kalbin acı çekmeye alıştımı? bunları sen yaşamadın sen bilemezsin ben yaşadım ben bilirim Allahsız ben bilrim
Sen hic cikilmaz Kuyuya atildin mi?
Sen Karanlik bi odada Yalniz kaldinmi?
Sen hic bitmeyen bi aci ile Yandinmi?
bunları sen yaşamadın sen bilemezsin ben yaşadım ben bilirim Allahsız ben bilrim
senin umutların we hayallerin hiç yaşadan bittimi,sen unutmak için doğdugun yaşadıgın yerleri bırakıp gittinmi
Sen doğruyu Sevmedinkii utanasın zalimm!!bunları sen yaşamadın sen bilemezsin bunları ben yaşadım ben bilirim Allahsız ben bilirim kitabSız..
Sen hiç duvarlara Seni Seviyorum yazdıN mı ? Sen hiç kendine söz werdinmi
bu sevda bitmiyicek diye Sen hiç Allaha dualar ettinmi sevdigimi bana kavuştur die, Bunlari sen Yasamadin bilemezsin!
Bunlari ben Yasadim ben bilirim ALLAHSIZ ben bilrim kitapsız..
Sen hiç isyan ettinmi Allaha NedeN yarattın NEDEN YAŞATMIYORSUN DİYE Sen Hiç Azraile Meydan Okudunmu Sen benim canımı alamazSın die..!Sen hiç kaderine küstünmü ben kaybettim Sen kazanıyorsun die Bunlari sen Yasamadin bilemezsin!
Bunlari ben Yasadim ben bilirim Allahsız ben bilirim kitapsız!!!
buda cok guselmis gercekten..
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)
Tweet