Her türlü donanım problemleri Buraya !!
Benzer Konular:
Her türlü donanım problemleri Buraya !!
Benzer Konular:
selam lar arkadaşlar benim bilgisayarımla ilgili sorunum var online oyun oynarken kasma yapıyor teknik bilgimde fazla değil açıkçası 1 gb ram var yinede kasılma yapıyor ekran kartın lailgili bişey olabilirmi onuda bilmiyorum e.kartı bozuksa nasıl anlarım onuda bilmiyorum bu konuda yardımlarınızı önerilerinizi bekliyorum teşekkürler
online oyunlarda yüksek hızda internet bağlantısı gerektirir internetin kaç kpbs?
Mainboard : BIOSTAR Group G41D3C
Chipset : Intel G41
Processor : Intel Pentium E5700 @ 3000MHz
Physical Memory : 4096MB (1 x 4096 DDR3-SDRAM )
Video Card : Intel(R) G41 Express Yonga Kümesi (Microsoft Corporation - WDDM 1.1)
Hard Disk : Seagate ST380215AS ATA Device (80GB)
Network Card : Attansic (Now owned by Atheros) AR8152 v2.0 Fast Ethernet
Operating System : Windows 7 Ultimate Professional Media Center 6.01.7601 Service Pack 1 (32-bit)
DirectX : Version 11.00
Windows Performance Index : 3.1 on 7.9
pc nin özellikleri bunlar
aldığım yerde pc nin ekran kartı onboard 2 GB diye söylendi bana
pes 2012 yi açmayı denediğimde ekran kartının VRAM 64 mb görünüyor, en aşağı 128 mb olması gerekiyor diye bir hata aldım
bu konuda bilgilendirebilir misiniz beni
pc alırken pek de kazık yediğim söylenemez ucuza sıfır ürün toplanmış halde aldım
ancak ekran kartı konusunda bilgilendirme yapabilcek pc den anlayan bir arkadaşımız el atarsa sevinirim
param olunca ekran kartı alabilirim
sistem özelliklerini yazdım ekran kartı slotu var pc nin
bir de onboard ekran kartı ile ekran kartı slotuna takılan ekran kartı birlikte mi çalışıyor
yoksa ekran kartı slotuna takılan tek başına çalışıp onboard olan iptal mi oluyor
biraz uzun yazdım ancak bilgilendirenin elleri dert görmesin şimdiden
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)
Tweet